ŞIRNAK / SİLOPİ - Sekvan Tayşun İlkokulu

Sekvan Tayşun İlkokulu

CUMHURİYET MAH. 1199 SK. NO: 24 SİLOPİ / ŞIRNAK
Vizyon
Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen, araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 5. maddesinde belirtilen Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini sağlayarak; kendi sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü ve bilgili; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.
09:10 DERS BAŞLANGICI 14:40 DERS BİTİŞİ
KALORİFER İLE ISINIYOR.
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ İLE İPEKYOLU´NDA BULUNAN İKİZ BİNALARIN ÖNÜNDE İNERSENİZ 800 METRE İÇERİYE YÜRÜYEREK ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
ÖĞRENCİ SERVİSİ YOKTUR. ANCAK ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
KİZİR BÖLGESİ OLARAK GEÇMEKTE.
İLÇE MERKEZİNE 15 DAKİKA MESAFEDE.